Dámská softshellová bunda Husky Scooby velikost...

Přidáno:

Dámská softshellová bunda Husky Scooby velikost XL.

Slevu poskytuje: Bagosport.cz

    • Původně 2 399 Kč
    • Sleva 50%
    • Úspora 1 200 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 1x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Dámská softshellová bunda Husky Scooby velikost XL. Dámská softshellová bunda Husky Scooby velikost XL. Dámská softshellová bunda Husky Scooby velikost XL. Dámská softshellová bunda Husky Scooby velikost XL. Dámská softshellová bunda Husky Scooby velikost XL. Dámská softshellová bunda Husky Scooby velikost XL. Dámská softshellová bunda Husky Scooby velikost XL. Dámská softshellová bunda Husky Scooby velikost XL. Dámská softshellová bunda Husky Scooby velikost XL.

Dámská softshellová bunda Husky Scooby velikost XL. Lehká dámská softshell bunda Scooby L je vybavená voděodolnou membránou 10 000, která tě ochrání před vlhkým a chladným počasím. Je to ideální kousek oblečení na běhání, kolo nebo v zimě na běžky. Tahle softshellka je navíc vyrobená z kvalitních materiálů s vysokou pružností pro dostatečný komfort při všech outdoor aktivitách. Kvalitní materiál EXTEND THERM SOFTSHELL STRETCH 10 000 chrání před nepřízní počasí. Spodní třetí vrstva nabízí základní tepelnou izolaci a pohodlí při kontaktu s pokožkou. Jedinečné vlastnosti membrány s vodním sloupcem: 10 000 mm H2O a prodyšností: 10 000 g/m2/24 h chrání před vlhkostí a zároveň odvádí pot. DWR vodoodpudivé vnější ošetření vrchní vrstvy materiálu oděvu zabraňuje prosakování vlhkosti a voda tak okamžitě odtéká po povrchu ve formě kuliček.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace