Pánské kompresní legíny Under Armour Armour...

Přidáno:

Pánské kompresní legíny Under Armour Armour Twist Leggings velikost 3XL.

Slevu poskytuje: Bagosport.cz

    • Původně 1 599 Kč
    • Sleva 25%
    • Úspora 400 Kč
  • Sleva končí za

  • Zatiaľ nehodnotené.
Pánské kompresní legíny Under Armour Armour Twist Leggings velikost 3XL. Pánské kompresní legíny Under Armour Armour Twist Leggings velikost 3XL. Pánské kompresní legíny Under Armour Armour Twist Leggings velikost 3XL. Pánské kompresní legíny Under Armour Armour Twist Leggings velikost 3XL.

Pánské kompresní legíny Under Armour Armour Twist Leggings velikost 3XL. Dvouvrstvá tkanina s mimořádně hřejivou, kartáčovanou vnitřní stranou a hladkou, rychleschnoucí vnější stranou. Klín ze strečové síťoviny a panely v pase zajišťují strategické větrání. Technologie 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každém směru. Materiál odvádí pot a velmi rychle schne. Ergonomická konstrukce zabraňuje vzniku švů na místech s vysokou mírou oděru. Vylepšená konstrukce poskytuje maximální oporu a pohodlí. Odkrytý elastický pas s detailem nápisu. Kapsa na pravé straně pro snadné uložení. Rozpětí nohavic: 71cm.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace