Nike Air Max SYSTM 37 5 SVRŠEKTextílie Textilní...

Přidáno:

Nike Air Max SYSTM 37,5. SVRŠEKTextílie.Textilní svršky jsou naprosto ideální pro svou...

Slevu poskytuje: DSPORTEurope

    • Původně 2 099 Kč
    • Sleva 44%
    • Úspora 930 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 2x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Nike Air Max SYSTM 37,5. Nike Air Max SYSTM 37,5. Nike Air Max SYSTM 37,5. Nike Air Max SYSTM 37,5. Nike Air Max SYSTM 37,5. Nike Air Max SYSTM 37,5. Nike Air Max SYSTM 37,5. Nike Air Max SYSTM 37,5. Nike Air Max SYSTM 37,5.

Nike Air Max SYSTM 37,5. SVRŠEKTextílie.Textilní svršky jsou naprosto ideální pro svou prodyšnost do teplejších dní. Jenom bacha na odírání, s odolností je to krapet horší než třeba u kůže.MEZIPODEŠEVAir Max. Legendární technologie od Nike staví na jednoduché myšlence - proč vymýšlet nějaké složité materiály, když stačí využít vzduch? Díky tomu se mezipodešev nijak neopotřebuje a stále si drží svůj tvar a kvalitu.Boty jsou tak extrémně pohodlné, skvěle tlumí a ty můžeš doslova chodit jako po obláčku. A proč se technologie vlastně jmenuje Air Max? Protože jde vidět.PodrážkaGuma. S gumovou podrážkou se prostě nedá nic zkazit. Dlouho vydrží, lehce se čistí a má skvělou trakci.Tip: Aby ti boty vydržely co nejdéle krásné a čisté, doporučujeme se o ně starat jako o miminko. Pomůžou ti v tom výrobky na čištění obuvi.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace