Dětská komoda 1d5s nina grafit/dub rivera...

Přidáno:

Dětská komoda 1d5s nina grafit/dub rivera. Komoda Nina patří do stejnojmené kolekce nabytku,...

Slevu poskytuje: Nabytekharmonia.czNabytokharmonia.sk

    • Původně 5 253 Kč
    • Sleva 20%
    • Úspora 1 051 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 3x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Dětská komoda 1d5s nina grafit/dub rivera.

 

Komoda Nina patří do stejnojmené kolekce nabytku, můžete tak ve stejném designu vybavit celý dětský či studentský pokoj.

 

Rozměry dětské komody 1D5S Nina jsou 90x85x40cm (š, v, h).

 

Veškerý nábytek z této kolekce, naleznete níže v souvisejícím zboží.

Dětská komoda 1d5s nina grafit/dub rivera. Představujeme vám kolekci dětského nábytku Nina, která je svým provedením vhodná jak do dívčích, tak chlapeckých pokojů. Nábytek je vyrobený z lamina v kombinaci barev grafit/dub rivera. Komoda Nina je prostorná a co se variací úložného prostoru týče velmi nápaditá. Komoda nabízí v právé části čtyři šuplíky a v levé části skříňku, otevřenou polici a výsuvný kontejner na kolečkách. Právě výsuvný kontejner je originálním prvkem této komody.    Komoda Nina patří do stejnojmené kolekce nabytku, můžete tak ve stejném designu vybavit celý dětský či studentský pokoj.   Rozměry dětské komody 1D5S Nina jsou 90x85x40cm (š, v, h).   Veškerý nábytek z této kolekce, naleznete níže v souvisejícím zboží.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace