Pánská membránová budna Kilpi MAMBA velikost S

Přidáno:

Pánská membránová budna Kilpi MAMBA velikost S.

Slevu poskytuje: Bagosport.cz

    • Původně 5 799 Kč
    • Sleva 11%
    • Úspora 656 Kč
  • Sleva končí za

  • Zatiaľ nehodnotené.
Pánská membránová budna Kilpi MAMBA velikost S. Pánská membránová budna Kilpi MAMBA velikost S. Pánská membránová budna Kilpi MAMBA velikost S. Pánská membránová budna Kilpi MAMBA velikost S.

Pánská membránová budna Kilpi MAMBA velikost S. Pánská nepromokavá outdoorová bunda Kilpi MAMBA-M, je navržena pro sportovní a turistické aktivity v přírodě v nepříznivém počasí. Je vyrobena z lehkého a odolného membránového materiálu SIBERIUM, s vodním sloupcem 20 000 mm/m2/24h, který v kombinaci s plně podlepenými švy spolehlivě odoláva dešti i větru. Ventilační zipy pomůžou s odvětrávaním při vysoké intezitě pohybu. Prostornou kapuci se spevněným kšiltem lze nasadit třeba i na helmu a utáhnout ji pomocí stahovací gumičky. Lemy rukávů jsou nastavitelné suchými zipy a spodní lem bundy stahovací gumičkou. Kapesní zipy jsou dlouhé a mají praktické dlouhé táhla, s kterými se dobře manipuluje. Na rukávu je umístěna zipová kapsa určená pro skipass. Kilpi MAMBA-M je skvělým produktem pro celoroční nošení a zamilujete si ji pro její lehkost, skladnost a dobře padnoucí střih. Pánská bunda ve velikosti M váží 430g. V nabídce je několik barevných kombinací.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace