Skříň moli 3 bílý lux/tyrkys  Kolekcia Moli...

Přidáno:

Skříň moli 3 bílý lux/tyrkys. Kolekcia Moli ponúka rôzne typy regálov, políc, posteľ, pc...

Slevu poskytuje: Nabytekharmonia.czNabytokharmonia.sk

    • Původně 4 717 Kč
    • Sleva 20%
    • Úspora 943 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 2x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Skříň moli 3 - bílý lux/tyrkys.

 

Kolekcia Moli ponúka rôzne typy regálov, políc, posteľ, pc stôl a ďalšie prvky, ktoré sú vhodné pre vybavenie študentskej izby.

Skříň moli 3 - bílý lux/tyrkys. Dalšie moderné variantom detskej alebo študentskej izby je zostava Moli. Ide o variabilný nábytok, kde si môžete vybrať jednotlivé diely a tým poskladať detskú alebo študentskú izbu podľa vašich predstáv. Nábytok je vyrobený z kvalitného lamina, hrany sú vybavené ABS lištou a je tu možnosť výberu z dvoch odtieňov: biely lux / tyrkys alebo biely lux / žltá. Skriňa Moli je policová s dvoma zásuvkami. Vďaka farebnému prevedeniu možno nábytkom vybaviť ako dievčenské, tak chlapčenské izby. Pri výbere nábytku Moli iste oceníte dostatočný úložný priestor, ktorý je zaujímavo a prakticky vyriešený. Túto skriňu si môžete sami poskladať v ľavej aj v pravej variante.   Kolekcia Moli ponúka rôzne typy regálov, políc, posteľ, pc stôl a ďalšie prvky, ktoré sú vhodné pre vybavenie študentskej izby. V súvisiaceho produktoch nájdete jednotlivé diely programu Moli.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace