Bioderma Photoderm Bronz opalovací voda SPF30...

Přidáno:

Bioderma Photoderm Bronz opalovací voda SPF30 200ml.Hlavní výhody: Vysoká UVA a UVB ochrana...

Slevu poskytuje: Chytralekarna.cz

    • Původně 599 Kč
    • Sleva 33%
    • Úspora 200 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 3x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Bioderma Photoderm Bronz opalovací voda SPF30 200ml.

Hlavní výhody:


	Vysoká UVA a UVB ochrana- technologie sun active defense.
	Ultra lehká textura.
	Bronzové opálení.
	Osvěžuje a hydratuje.
	Nude skin efekt.
	Nekomedogenní.
	Voděodolná.
	Bezpečná pro koralové útesy (Aquatic ecosystems tested).


Nové dvoufázové složení: Po protřepání vznikne ultra-lehká textura, která okamžitě osvěží a zanechá na pokožce nude skin efekt.


	Olejová fáze poskytuje účinnou ochranu pokožky.
	Vodní fáze obsahuje vodu s fyziologickým pH.

Bioderma Photoderm Bronz opalovací voda SPF30 200ml. Opalovací voda SPF50 Bioderma Photoderm poskytuje vysokou ochranu před UV zářením a chrání před vznikem pigmentací i vrásek vlivem slunečního záření. Zabraňuje fotostárnutí. Její dvoufázové složení zajišťuje také potřebnou hydrataci. Zanechává jemnou a vyživenou pokožku a stimuluje její přirozené opálení. Posiluje vlastní obranné mechanismy pokožky pomocí patentu SUN ACTIVE DEFENSE a ANTI-OX ACTIVE. Kombinuje UV filtry s antioxidačními látkami. Hlavní výhody: Vysoká UVA a UVB ochrana- technologie sun active defense. Ultra lehká textura. Nelepí, nemastí. Bronzové opálení. Osvěžuje a hydratuje. Nude skin efekt. Nekomedogenní. Voděodolná. Bezpečná pro koralové útesy (Aquatic ecosystems tested). Nové dvoufázové složení: Po protřepání vznikne ultra-lehká textura, která okamžitě osvěží a zanechá na pokožce nude skin efekt. Olejová fáze poskytuje účinnou ochranu pokožky. Vodní fáze obsahuje vodu s fyziologickým pH. Obohacená o ANTI-OX ACTIVE.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace