Chlapecká lyžařská kombinéza Kilpi PONTINO JB...

Přidáno:

Chlapecká lyžařská kombinéza Kilpi PONTINO JB velikost 98.

Slevu poskytuje: Bagosport.cz

    • Původně 3 999 Kč
    • Sleva 26%
    • Úspora 1 042 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 1x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Chlapecká lyžařská kombinéza Kilpi PONTINO-JB velikost 98. Chlapecká lyžařská kombinéza Kilpi PONTINO-JB velikost 98. Chlapecká lyžařská kombinéza Kilpi PONTINO-JB velikost 98. Chlapecká lyžařská kombinéza Kilpi PONTINO-JB velikost 98. Chlapecká lyžařská kombinéza Kilpi PONTINO-JB velikost 98. Chlapecká lyžařská kombinéza Kilpi PONTINO-JB velikost 98.

Chlapecká lyžařská kombinéza Kilpi PONTINO-JB velikost 98. Lyžařská kombinéza Kilpi PONTINO-JB je ideální pro malé lyžaře a kluky, kteří si užívají dovádění na sněhu.Design overalu je v pestrobarevném celopotištěném provedení.Rodiče ocení kvalitní membránový materiál SIBERIUM s vodním sloupcem 10000 mm a podlepenými švy, který udrží vaše dítko v teple, suchu a pohodlí.Nechybí rukávová kapsa na skipass a množství reflexních potisků, které jsou dobře viditelné ve tmě.Lemy rukávů se stahováním na gumu a suchý zip mají vnitřní elastickou manžetou.Spodní nohavice s vnitřní protisněhovou manžetou jsou zesíleny tkaninou proti okopu a navíc mají možnost zúžení obvodu pomocí suchých zipů či zkrácení délky.Díky tomu prodloužíte dobu, kdy dítě z kombinézy rychle vyroste.Kombinéza je vytvarovaná v pase a kolenou tak, aby perfektně seděla a děti si mohli bezstarostně hrát.Prostorná kapuce je oddělávací a dostatečně zateplená.Uvnitř je umístěna praktická jmenovka.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace