Pánská cyklistická softshellová bunda Kilpi...

Přidáno:

Pánská cyklistická softshellová bunda Kilpi VELOVER velikost L.

Slevu poskytuje: Bagosport.cz

    • Původně 3 999 Kč
    • Sleva 20%
    • Úspora 785 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 1x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Pánská cyklistická softshellová bunda Kilpi VELOVER velikost L. Pánská cyklistická softshellová bunda Kilpi VELOVER velikost L. Pánská cyklistická softshellová bunda Kilpi VELOVER velikost L. Pánská cyklistická softshellová bunda Kilpi VELOVER velikost L. Pánská cyklistická softshellová bunda Kilpi VELOVER velikost L.

Pánská cyklistická softshellová bunda Kilpi VELOVER velikost L. Pánská celorozepínací softshellová bunda Kilpi VELOVER-M je vhodná pro cyklistiku a běžecké lyžování. Kombinace několika materiálů, které jsou rozložené s ohledem na ergonomii a funkčnost, tvoří skvělý produkt pro aktivní sportovce. Přední díl a vrchní rukávy z elastického, prodyšného, membránového softshellu SIBERIUM dělá bundu odolnou vůči větru a zabraňuje úniku vlastního tělesného tepla. Hřejivý elastický mikrofleece na břiše, rukávech a bedrech zahřeje a pomáhá odvádět přebytečnou vlhkost na povrch materiálu. VELOVER-M má na zádech prostornou dělenou kapsu s postranními zipovými kapsičkami, které jsou dobře přístupné i za jízdy. Lemy rukávů jsou zakončeny přiléhavou elastickou manžetou. Vysoký límec má krytku brady. Na hrudi je umístěna malá zipová kapsička na mobil. Prodloužený zadní díl s protiskluzovým potiskem hřeje záda po celou dobu jízdy. Výrazazné reflexní prvky na zádech a ramenou jsou dobře viditelné ve tmě.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace