Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE W velikost...

Přidáno:

Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE W velikost 40.

Slevu poskytuje: Bagosport.cz

    • Původně 6 499 Kč
    • Sleva 38%
    • Úspora 2 500 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 1x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE-W velikost 40. Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE-W velikost 40. Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE-W velikost 40. Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE-W velikost 40. Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE-W velikost 40. Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE-W velikost 40. Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE-W velikost 40. Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE-W velikost 40. Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE-W velikost 40.

Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE-W velikost 40. Dámská lyžařská bunda Kilpi CARRIE-W, v moderním designu, splňuje všechny požadavky na kvalitní lyžařskou bundu.Membránový materiál SIBERIUM s vodním sloupcem 10 000 mm / m2/ 24h je dostatečně pevný a odolný.Vnitřní elastická podšívka a hřejivá syntetická výplň příjemně hřeje a navíc neomezuje při lyžování v pohybu.Prostorná kapuce se stahováním na suchý zip je lemovaná syntetickou kožešinkou.Stylový pásek s kovovou sponou zdůrazňuje ženský pas.Lemy rukávů s vnitřní manžetou lze díky zipům rozšířit dle potřeby.Spodní lem bundy má gumičku se stahovadlem.Kromě dvou hlavních kapes je bunda vybavena rukávovou kapsou na skipass, vnitřní kapsou s hadříkem na čištění brýlí a zipovou kapsičkou na cennosti.Protisněhový límec je odnímatelný.Bundu CARRIE-W nabízíme ve dvou barvách.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace