Pánská lehká bunda Hannah Miles velikost M

Přidáno:

Pánská lehká bunda Hannah Miles velikost M.

Slevu poskytuje: Bagosport.cz

    • Původně 1 940 Kč
    • Sleva 18%
    • Úspora 350 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 2x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Pánská lehká bunda Hannah Miles velikost M. Pánská lehká bunda Hannah Miles velikost M. Pánská lehká bunda Hannah Miles velikost M. Pánská lehká bunda Hannah Miles velikost M. Pánská lehká bunda Hannah Miles velikost M. Pánská lehká bunda Hannah Miles velikost M. Pánská lehká bunda Hannah Miles velikost M. Pánská lehká bunda Hannah Miles velikost M. Pánská lehká bunda Hannah Miles velikost M.

Pánská lehká bunda Hannah Miles velikost M. O spousty rychlých kilometrů dál pojedeš s lehkou sbalitelnou bundou Hannah Miles.Je určena pro milovníky aktivního sportu, jako je cyklistika nebo běh.Vyvinutá je jako záložní bunda, poskytující ochranu před náhlým deštěm (3 000 mm/3 000 g/m2/24 h).Je vyrobena z nepromokavého, větruvzdorného materiálu a dá se jednoduše sbalit do vlastní kapsy.Má kapuci staženou do gumy, stejně jako spodní okraj a rukávy, které jsou navíc anatomicky tvarované a na konci mají otvor na palec.Bunda má několik kapes – dvě hlavní a jednu vnitřní kapsu na zip, která slouží jako transportní obal.Pohodlný střih Regular neomezuje v pohybu.Podlepené švy zvyšují ochranu před deštěm a díky reflexním prvkům budeš skvěle vidět i při zhoršené viditelnosti.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace