Dámské cyklistické kraťasy Kilpi MURIA W...

Přidáno:

Dámské cyklistické kraťasy Kilpi MURIA W velikost 38.

Slevu poskytuje: Bagosport.cz

    • Původně 2 799 Kč
    • Sleva 27%
    • Úspora 743 Kč
  • Sleva končí za

  • Zatiaľ nehodnotené.
Dámské cyklistické kraťasy Kilpi MURIA-W velikost 38. Dámské cyklistické kraťasy Kilpi MURIA-W velikost 38. Dámské cyklistické kraťasy Kilpi MURIA-W velikost 38. Dámské cyklistické kraťasy Kilpi MURIA-W velikost 38.

Dámské cyklistické kraťasy Kilpi MURIA-W velikost 38. Kilpi MURIA-W jsou špičkové dámské cyklistické kraťasy, které nabízejí nekompromisní kvalitu a komfort.Materiál OPTI-DRY je vysoce elastický, dobře odvádí vlhkost a přiléhá k tělu.Zvýšený pas z prodyšného síťovaného materiálu poskytuje na zádech praktickou integrovanou kapsu a jmenovku.Měkká, gelová, vytvarovaná vložka COOLMAX zpříjemní dlouhé kilometry v sedle.Tvarovaný střih šortek se přizpůsobí křivkám těla v pohybu a ploché švy nedráždí pokožku.Široké ploché lemy kolem stehen jsou opatřeny protiskluzovým silikonem a navíc reflexním prvkem.Ploché šle s mikroperforací jsou dostatečně široké, takže netlačí a nezařezávají se.Kraťasy MURIA-W jsou vyvíjený ve spolupráci s Kilpi Racing týmem.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace