Pánská nepromokavá bunda Hannah Alagan velikost...

Přidáno:

Pánská nepromokavá bunda Hannah Alagan velikost XXL.

Slevu poskytuje: Bagosport.cz

    • Původně 5 234 Kč
    • Sleva 18%
    • Úspora 944 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 2x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Pánská nepromokavá bunda Hannah Alagan velikost XXL. Pánská nepromokavá bunda Hannah Alagan velikost XXL. Pánská nepromokavá bunda Hannah Alagan velikost XXL. Pánská nepromokavá bunda Hannah Alagan velikost XXL.

Pánská nepromokavá bunda Hannah Alagan velikost XXL. Pánskou nepromokavou bundu Alagan si rychle oblíbíte i proto, že ji unosíte po celý rok.Je to ideální kousek do náročných podmínek na horské túry a treky.Je vyrobena z funkční neporézní membrány Climatic Element s vodním sloupcem 10 000 mm, prodyšností 10 000 g/m2 za 24h a 3L technologií laminování membrány mezi vnější a vnitřní materiál.Bunda je nepromokavá a prodyšná a zaručuje optimální ochranu při nepříznivých klimatických podmínkách.Povrch bundy je ošetřen vodoodpudivou úpravou DWR.Použití technologie lepení drobných dílů a podlepených švů přispívá k nepromokavosti oblečení.Anatomicky tvarované rukávy zajišťují pohodlné nošení.Střih Regular vám dovolí vzít si pod bundu Alagan i další vrstvu v chladném počasí.Při delších túrách jistě oceníte odvětrávání v podpaží.Zipy jsou voděodolné a lze regulovat šířku u kapuce, spodního okraje i rukávů.Hmotnost: 485g vel.L.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace