Matrace pro psa Reedog Eco Black XL  Matrace pro...

Přidáno:

Matrace pro psa Reedog Eco Black XL. Matrace pro psa Reedog je pohodlným a měkkým pelíškem...

Slevu poskytuje: ReedogEurope

    • Původně 1 290 Kč
    • Sleva 20%
    • Úspora 258 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 1x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Matrace pro psa Reedog Eco Black - XL.
 
Matrace pro psa Reedog je pohodlným a měkkým pelíškem pro vašeho pejska.

Tu správnou matraci pro vašeho pejska vám pomůže vybrat následující tabulka velikostí. (*Naše matrace Reedog jsou ručně šité, a tak se může stát, že velikost se bude mírně lišit, maximálně však o 2 - 4cm.)
 
 

Matrace pro psa Reedog Eco Black - XL. Matrace pro psa Reedog je pohodlným a měkkým pelíškem pro vašeho pejska. Velmi kvalitní a odolný materiál zabrání přeležení matrace, a tak váš pejsek bude mít kvalitní spánek po celou dobu lenošení.   Matrace pro psa Reedog je pohodlným a měkkým pelíškem pro vašeho pejska. Velmi kvalitní a odolný materiál zabrání přeležení matrace, a tak váš pejsek bude mít kvalitní spánek po celou dobu lenošení. Matraci můžete použít i jako podložku do boudy, nebo jako pelíšek při cestování autem.  Tu správnou matraci pro vašeho pejska vám pomůže vybrat následující tabulka velikostí. (*Naše matrace Reedog jsou ručně šité, a tak se může stát, že velikost se bude mírně lišit, maximálně však o 2 - 4cm.)    

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace