Dámská kožená kabelka The Trend Lotta černá

Přidáno:

Dámská kožená kabelka The Trend Lotta černá.

Slevu poskytuje: Kabelecky.czskhu

    • Původně 3 999 Kč
    • Sleva 25%
    • Úspora 1 000 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 3x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Dámská kožená kabelka The Trend Lotta - černá. Dámská kožená kabelka The Trend Lotta - černá. Dámská kožená kabelka The Trend Lotta - černá. Dámská kožená kabelka The Trend Lotta - černá. Dámská kožená kabelka The Trend Lotta - černá.

Dámská kožená kabelka The Trend Lotta - černá. Luxusní kožená kabelka italské značky The Trend.  Když se elegance snoubí s funkčností, zrodí se značka The Trend – symbol italské kvality, vkusu a preciznosti ve světě módy a kožených doplňků. Kabelka The Trend Lotta přináší do každodenního života jedinečnou harmonii těchto vlastností. Prostorná hlavní přihrádka uzavíratelná zipem nabízí prakticky rozdělený vnitřní prostor, podšitý látkou. Dvě části jsou ideální pro organizaci vašich věcí – jedna zahrnuje dvě otevřené kapsy na drobnosti, druhá kapsu na zip pro bezpečné uložení cenností. Další zipové kapsy se nacházejí na přední a zadní straně kabelky, což zajišťuje snadný a rychlý přístup k důležitým věcem. Součástí kabelky je odnímatelný a nastavitelný popruh, který umožňuje pohodlné nošení křížem přes tělo, a dodává tak maximální flexibilitu pro každou příležitost.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace