Dámský set Passion černý (Drosera set) S/M...

Přidáno:

Dámský set Passion černý (Drosera set) S/M.Luxusní komplet nejen pro sexy chvíleKomplet...

Slevu poskytuje: TrenyrkarnaEurope

    • Původně 1 699 Kč
    • Sleva 34%
    • Úspora 580 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 1x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Dámský set Passion černý (Drosera set) S/M.
Luxusní komplet nejen pro sexy chvíle
Komplet spodního prádla Passion dokonale zdůrazní tvé křivky a podtrhne přirozenou krásu.
Svůdné spodní prádlo Passion ti zvedne sebevědomí
Značka spodního prádla Passion se specializuje na svůdné kousky pro ženy, které potěší nejen je samotné, ale také jejich protějšky.

Dámský set Passion černý (Drosera set) S/M. Sada sexy spodního prádla Passion nechá vyniknout tvé jedinečné křivky. Svůdný střih a rafinovaná kombinace transparentního materiálu a krajky ti dodají svůdný pocit nejen při postelových hrátkách.  Luxusní komplet nejen pro sexy chvíle Komplet spodního prádla Passion dokonale zdůrazní tvé křivky a podtrhne přirozenou krásu. Krajkový podprsenka má prodloužený střih, který se perfektně hodí i pro plnější postavu. Díky širšímu lemu se dobře přizpůsobí tvým bokům a nechá vyniknout tvar tvého pozadí. Svůdné spodní prádlo Passion ti zvedne sebevědomí Značka spodního prádla Passion se specializuje na svůdné kousky pro ženy, které potěší nejen je samotné, ale také jejich protějšky. Spolehnout se můžeš na jedinečné materiály a svůdné střihy, které podtrhnou tvoje linie a nechají vyniknout tvoji krásu. Spodní prádlo Passion je určené všem sebevědomým ženám a nabízí sexy kousky pro tvůj šatník – od sladěných kompletů přes noční košilky po lehounké župany.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace