Ponožky Mons Royale merino šedé (100555 1160...

Přidáno:

Ponožky Mons Royale merino šedé (100555 1160 781) S.Merino ponožky Mons Royale pro ty, kdo...

Slevu poskytuje: TrenyrkarnaEurope

    • Původně 799 Kč
    • Sleva 20%
    • Úspora 160 Kč
  • Sleva končí za

  • Zatiaľ nehodnotené.
Ponožky Mons Royale merino šedé (100555-1160-781) S.
Merino ponožky Mons Royale pro ty, kdo chtějí maximum
Ponožky Mons Royale mají vysoký střih, takže dobře ochrání tvoje kotníky a hodí se do tenisek i kotníkových bot.
Ponožky mají ZQ certifikaci, která zaručuje dodržování nejpřísnějších etických standardů pro udržitelnost, férovost a prémiovou kvalitu.
Spodní prádlo Mons Royale pro milovníky aktivního životního stylu
Značka spodního prádla Mons Royale pochází z Nového Zélandu a tak není divu, že v jejím sortimentu najdeme převážně prádlo z merino vlny, která pochází právě z této oblasti.

Ponožky Mons Royale merino šedé (100555-1160-781) S. Ponožky z merina tě podrží za všech okolností i v těch nejextrémnějších podmínkách. Merino vlna je perfektní přírodní materiál, který dobře odvádí vlhkost a nezapáchá ani při velké zátěži. Prostě super volba pro aktivní jedince, kteří požadují od svého vybavení špičkovou kvalitu. Merino ponožky Mons Royale pro ty, kdo chtějí maximum Ponožky Mons Royale mají vysoký střih, takže dobře ochrání tvoje kotníky a hodí se do tenisek i kotníkových bot. Pohodlný žebrovaný lem zabrání shrnování ponožek. Bezešvá špička je dokonale pohodlná a zamezí také tvorbě puchýřů. Ponožky mají také jemně vyztužené chodidlo, které podporuje klenbu a zvyšuje pohodlnost ponožek Mons Royale. Ponožky mají také prvky ze síťoviny, které pomáhají ještě lépe odvádět vlhkost. Ponožky mají ZQ certifikaci, která zaručuje dodržování nejpřísnějších etických standardů pro udržitelnost, férovost a prémiovou kvalitu. Spodní prádlo Mons Royale pro milovníky aktivního životního stylu Značka spodního prádla Mons Royale pochází z Nového Zélandu a tak není divu, že v jejím sortimentu najdeme převážně prádlo z merino vlny, která pochází právě z této oblasti. Ponožky, boxerky, kalhotky nebo podprsenky Mons Royale si oblíbily miliony lidí po celém světě nejen kvůli materiálu, ale také dokonalému zpracování a pohodlným střihům. Spodní prádlo Mons Royale je skvělou volbou pro sportovce a všechny, kdo si užívají radost z pohybu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace