Sisley LIGNE NOIRE EYELINER DEEP BLACK...

Přidáno:

Sisley LIGNE NOIRE EYELINER DEEP BLACK dlouhotrvající bohatě pigmentované, revitalizující a...

Slevu poskytuje: FANN.CZ

    • Původně 1 620 Kč
    • Sleva 20%
    • Úspora 324 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 2x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Sisley LIGNE NOIRE EYELINER DEEP BLACK dlouhotrvající bohatě pigmentované, revitalizující a posilující oční linky - DEEP BLACK 1 ml.
Jediným tahem vytvoří výraznou černou linku, která oči definuje a dodá jim hloubku.
Měkký a přitom pevný hrot umožňuje snadné nanášení na víčko jedním tahem.
Po čtyřech týdnech používání se zlepší kvalita řas díky vitaminovému peptidu obsaženému  v receptuře.
Oftalmologicky testováno.
JAK POUŽÍVAT
Oční linky nanášejte podél linie řas od vnitřního koutku směrem k vnějšímu.
Chcete-li silnější linku, jemně přitlačte na hrot štětečku.

Sisley LIGNE NOIRE EYELINER DEEP BLACK dlouhotrvající bohatě pigmentované, revitalizující a posilující oční linky - DEEP BLACK 1 ml. Ligne Noir jsou intenzivní oční linky, které skutečně pečují o Vaše řasy. Jediným tahem vytvoří výraznou černou linku, která oči definuje a dodá jim hloubku. Měkký a přitom pevný hrot umožňuje snadné nanášení na víčko jedním tahem. Po zaschnutí vydrží oční linky velmi dlouho a jsou voděodolné. Po čtyřech týdnech používání se zlepší kvalita řas díky vitaminovému peptidu obsaženému  v receptuře. I po odlíčení zůstávají řasy plnější, delší, revitalizované, posílené a jednoduše krásnější. Oftalmologicky testováno. Vhodné pro citlivé oči a nositele kontaktních čoček. JAK POUŽÍVAT Oční linky nanášejte podél linie řas od vnitřního koutku směrem k vnějšímu. Pokračujte až za vnější koutek oka a linku zvedněte mírně nahoru ke konci obočí. Chcete-li silnější linku, jemně přitlačte na hrot štětečku.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace