Prada PRADA PARADOXE VIRTUAL FLOWER parfémová...

Přidáno:

Prada PRADA PARADOXE VIRTUAL FLOWER parfémová voda 50 ml.Značka Prada, věrná svému...

Slevu poskytuje: FANN.CZ

    • Původně 3 520 Kč
    • Sleva 20%
    • Úspora 704 Kč
  • Sleva končí za

  • Zatiaľ nehodnotené.
Prada PRADA PARADOXE VIRTUAL FLOWER parfémová voda 50 ml.
Značka Prada, věrná svému kreativnímu a inovativnímu duchu, rozšiřuje hranice smyslového vnímání a zpochybňuje chápání reality.
ROZŠÍŘENÁ KREATIVITA
Paradoxe Virtual Flower je květinově-pižmová vůně posouvající hranice smyslového vnímání.

Prada PRADA PARADOXE VIRTUAL FLOWER parfémová voda 50 ml. NÁROČNÁ KONCEPCE Značka Prada, věrná svému kreativnímu a inovativnímu duchu, rozšiřuje hranice smyslového vnímání a zpochybňuje chápání reality. Vůně Paradoxe Virtual Flower představuje toto hledání avantgardy jako ztělesnění ženskosti Prada Paradoxe, která se vzpírá konvenčním očekáváním. Přehodnocením jednoho z nejikoničtějších symbolů ženskosti - květin. Ženy vůně Paradoxe přinášejí klasické aspekty v nové podobě a zároveň zpochybňují ty tradiční. ROZŠÍŘENÁ KREATIVITA Paradoxe Virtual Flower je květinově-pižmová vůně posouvající hranice smyslového vnímání. Jako nový pohled na její květinový aspekt si naši mistři parfémáři Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu a Antoine Maisondieu vybrali jednu z nejsofistikovanějších květin v parfémovém průmyslu a snažili se, aby působila jako nikdy předtím: jasmín. Využili sílu umělé inteligence a vytvořili jedinečný akord Prada, který zachycuje skutečně přirozenou vůni této květiny. Svrchní tóny vytvořené z italského Vert de Bergamot procházejí specifickým procesem chlazení a molekulární destilace, což umožňuje odhalit ty nejzelenější a nejsvěžejší aspekty této ikonické složky. Srdce z neroli a akordy jasmínu, založené na umělé inteligenci, zase dokonale vyjadřují vzdušnou a živou vůni jasmínu v přírodě. SerenolidTM a ambrette ve spodních tónech vytvářejí čistý a uklidňující pocit druhé pokožky.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace