Dámská podprsenka Calvin Klein růžová (QF7059E...

Přidáno:

Dámská podprsenka Calvin Klein růžová (QF7059E LWG) S.Hledáte podprsenku, která je IN, je...

Slevu poskytuje: TrenyrkarnaEurope

    • Původně 1 299 Kč
    • Sleva 20%
    • Úspora 260 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 2x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Dámská podprsenka Calvin Klein růžová (QF7059E-LWG) S.

Hledáte podprsenku, která je IN, je pohodlná a hodí se na sportovní či volnočasové aktivity?

Dámská podprsenka Calvin Klein je speciálně vyvinuta na sport, ale oceníte ji i na volnočasové aktivity.

Co se praní týče - doporučujeme ji prát maximálně na 30°C a nesušit v sušičce, jinak se může stát, že už podprsenku nebude možné nosit - více se dozvíte níže v klasických informacích o produktu. Dámská podprsenka Calvin Klein růžová (QF7059E-LWG) S.

Hledáte podprsenku, která je IN, je pohodlná a hodí se na sportovní či volnočasové aktivity?

Dámská podprsenka Calvin Klein je speciálně vyvinuta na sport, ale oceníte ji i na volnočasové aktivity.

Co se praní týče - doporučujeme ji prát maximálně na 30°C a nesušit v sušičce, jinak se může stát, že už podprsenku nebude možné nosit - více se dozvíte níže v klasických informacích o produktu.

Dámská podprsenka Calvin Klein růžová (QF7059E-LWG) S. Dámská podprsenka Calvin Klein Hledáte podprsenku, která je IN, je pohodlná a hodí se na sportovní či volnočasové aktivity? Pak je pro vás Calvin Klein skvělou volbou! Dámská podprsenka Calvin Klein je speciálně vyvinuta na sport, ale oceníte ji i na volnočasové aktivity. Podprsenka je bez kostic s tenkou výztuží, se širokou vytkávanou gumu, která nikde neškrtí, je velice příjemná a navíc vypadá luxusně. Díky kvalitním a komfortním materiálům se budete v podprsence Calvin Klein cítit skvěle. Co se praní týče - doporučujeme ji prát maximálně na 30°C a nesušit v sušičce, jinak se může stát, že už podprsenku nebude možné nosit - více se dozvíte níže v klasických informacích o produktu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace