Colafit 120+30 Kostiček navíc Čistý...

Přidáno:

Colafit 120+30 Kostiček navíc. Čistý krystalický kolagen typu I. Malé snadno polykatelné...

Slevu poskytuje: Chytralekarna.cz

    • Původně 899 Kč
    • Sleva 38%
    • Úspora 344 Kč
  • Sleva končí za

  • Zatiaľ nehodnotené.
Colafit 120+30 Kostiček navíc.


	Čistý krystalický kolagen typu I.
	Malé snadno polykatelné kostičky. Je bez chuti a bez zápachu a kolagenovou kostičku je možné si vytvarovat v ústech do podoby, jaká se dobře polyká i těm, kteří mají s polykáním tablet problémy.
	Stačí užívat 1 denně.

Colafit 120+30 Kostiček navíc. Oblíbená, zkušenostmi uživatelů prověřená forma lyofilizovaného kolagenu v malých bílých měkkých kostičkách, které obsahují pouze kolagen čistoty 99,9% (bez pomocných látek, barviv,…) a snadno se užívají. Díky netradiční, a zároveň šetrné metodě zpracování je z kolagenu odstraněna voda, proto mohou být kostičky malé, měkké a lehké. 1 kostička (8mg) lyofilizovaného kolagenu odpovídá 800mg kolagenového gelu. Čistý krystalický kolagen typu I. Malé snadno polykatelné kostičky. Je bez chuti a bez zápachu a kolagenovou kostičku je možné si vytvarovat v ústech do podoby, jaká se dobře polyká i těm, kteří mají s polykáním tablet problémy. Stačí užívat 1 denně.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace