Sencor SES 4050SS EUE3 Espresso Pákový kávovar...

Přidáno:

Sencor SES 4050SS EUE3 Espresso Pákový kávovar.Tlak 20 bar pro dokonalou přípravu...

Slevu poskytuje: Robotickyvysavacczsk

    • Původně 3 499 Kč
    • Sleva 21%
    • Úspora 724 Kč
  • Sleva končí za

  • Zatiaľ nehodnotené.
Sencor SES 4050SS-EUE3 Espresso - Pákový kávovar.
Tlak 20 bar pro dokonalou přípravu espressa
Objem nádržky na vodu 1,4 l pro celou rodinu
Funkce horké vody pro přípravu čaje a americana
Automatický mléčný systém pro skvělou chuť kávy
Signalizace potřeby odvápnění a čištění kávovaru
Odkládací plocha na šálky s funkcí nahřívání
Manuální tlačítka pro nastavení poměru kávy a mléka











Lahodná káva jako z kavárny s pákovým kávovarem Sencor
Pákový kávovar Sencor SES 4050SS-EUE3 Espresso vám doma připraví ty nejlepší kávové nápoje, jako byste si pochutnávali v oblíbené kavárně.







  
Užitečné funkce pro pohodlnou přípravu kávy
Pákový kávovar Sencor SES 4050SS-EUE3 Espresso potěší všechny milovníky kávy svými praktickými funkcemi.





  


Jednoduchá údržba a čištění kávovaru Sencor
Pákový kávovar Sencor SES 4050SS-EUE3 Espresso se snadno udržuje.

Sencor SES 4050SS-EUE3 Espresso - Pákový kávovar. Pákový kávovar do domácnosti s příkonem 1450 W Tlak 20 bar pro dokonalou přípravu espressa Objem nádržky na vodu 1,4 l pro celou rodinu Funkce horké vody pro přípravu čaje a americana Automatický mléčný systém pro skvělou chuť kávy Signalizace potřeby odvápnění a čištění kávovaru Odkládací plocha na šálky s funkcí nahřívání Manuální tlačítka pro nastavení poměru kávy a mléka Lahodná káva jako z kavárny s pákovým kávovarem Sencor Pákový kávovar Sencor SES 4050SS-EUE3 Espresso vám doma připraví ty nejlepší kávové nápoje, jako byste si pochutnávali v oblíbené kavárně. Díky vysokému tlaku 20 barů si vychutnáte dokonalé espresso s bohatou cremou. Kromě klasického espressa zvládne tento kávovar i přípravu mléčných kávových nápojů jako cappuccino nebo latte macchiato a osvěžující ledové kávy. S objemnou nádržkou na vodu o kapacitě 1,4 l uspokojí kávovar Sencor potřeby celé domácnosti. Užitečné funkce pro pohodlnou přípravu kávy Pákový kávovar Sencor SES 4050SS-EUE3 Espresso potěší všechny milovníky kávy svými praktickými funkcemi. Oceníte zejména funkci horké vody, díky které si můžete připravit čistou horkou vodu bez příměsi kávy, což se hodí pro přípravu čaje, lunga nebo americana. Díky automatickému mléčnému systému stačí pouze naplnit nádržku mlékem a o vše ostatní se postará sám kávovar. Chuť kávy si můžete snadno přizpůsobit nastavením poměru kávy a mléka podle vlastních preferencí. Jednoduchá údržba a čištění kávovaru Sencor Pákový kávovar Sencor SES 4050SS-EUE3 Espresso se snadno udržuje. Sám vás upozorní na potřebu čištění nebo odvápnění. Pravidelné odvápňování je důležité, protože usazeniny vápníku a hořčíku mohou zhoršovat průtok vody, snižovat teplotu a negativně ovlivňovat chuť a vůni kávy. Součástí balení je i praktická odměrka na mletou kávu. Díky kompaktním rozměrům 35,5 × 30,9 × 22,9 cm a hmotnosti 4,3 kg se kávovar snadno vejde do každé kuchyně. S pákovým kávovarem Sencor si vychutnáte svou oblíbenou kávu v pohodlí domova.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace