Křeslo fenn šedá  Kostra křesla je vyrobena z...

Přidáno:

Křeslo fenn šedá. Kostra křesla je vyrobena z vysoce kvalitního lamina a kovu, zatímco...

Slevu poskytuje: Nabytekharmonia.czNabytokharmonia.sk

    • Původně 13 792 Kč
    • Sleva 40%
    • Úspora 5 517 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 3x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Křeslo fenn - šedá.

 

Kostra křesla je vyrobena z vysoce kvalitního lamina a kovu, zatímco polstrování je tvořeno z pěny hustoty 28.

 

Rozměry křesla Fenn jsou 70x94x76cm (š, v, h).

 

Veškeré produkty z kolekce Fenn naleznete níže v souvisejících produktech.


Barva na fotografii se může lehce lišit oproti reálnému výrobku. Příčinou může být zobrazování barev monitoru či různé nasvícení výrobků při focení.

Křeslo fenn - šedá. Dovedete si představit, že se usadíte do křesla tak pohodlného, že zapomenete na všechny starosti a strasti dne? Univerzální tmavá šedá barva se fantasticky hodí do interiérů všech stylů a Vašemu obývacímu pokoji dodá moderní vzhled. Sofistikované prošití tvoří jedinečný vzor, který dodává křeslu elegantní vzhled a stane se z něj opravdový poklad Vašeho obývacího pokoje. Kolekce Fenn není jen běžným sedacím nábytkem, ale je osobním odpočinkovým útočištěm.    Kostra křesla je vyrobena z vysoce kvalitního lamina a kovu, zatímco polstrování je tvořeno z pěny hustoty 28. Vysoké nožky z tvrzeného plastu oceníte především při úklidu, jelikož se pod ně lehce dostanete jak vysavačem, tak mopem. Kvalitní materiál navíc zajistí dlouhou životnost a 100% stabilitu. Výška sedací části od země je 47cm.   Rozměry křesla Fenn jsou 70x94x76cm (š, v, h).   Veškeré produkty z kolekce Fenn naleznete níže v souvisejících produktech. Barva na fotografii se může lehce lišit oproti reálnému výrobku. Příčinou může být zobrazování barev monitoru či různé nasvícení výrobků při focení.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace