Nástěnná police brian dub/bílá Nástěnná...

Přidáno:

Nástěnná police brian dub/bílá.Nástěnná police Brian oživí svým designem pokoj a díky...

Slevu poskytuje: Nabytekharmonia.czNabytokharmonia.sk

    • Původně 1 704 Kč
    • Sleva 28%
    • Úspora 477 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 1x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Nástěnná police brian - dub/bílá.


Nástěnná police Brian oživí svým designem pokoj a díky šikovnému policovému systému nabídne prostor na dekorace a doplňky.


Rozměry nástěnné police Brian jsou 123x42x18cm (š, v, h).

 

Veškeré produkty z kolekce Brian naleznete níže v souvisejících produktech.

Nástěnná police brian - dub/bílá. Nábytek Brian do studentských pokojů je svým vyváženým a jednoduchým designem moderní, nadčasový a dokáže se přizpůsobit jakýmkoli okolním barvám. Jedinečná kombinace dekoru dubu a bílé barvy dodává místnostem klidný a přirozený vzhled a mladý uživatel si tak užije pohodovou atmosféru. Na výrobu kolekce bylo použito lamino v tloušťkách 18 a 25mm. Nástěnná police Brian oživí svým designem pokoj a díky šikovnému policovému systému nabídne prostor na dekorace a doplňky. Bezvadným dílem je zejména k psacímu stolu Brian, který najdete níže v souvisejících produktech. Součástky k uchycení police na zeď jsou obsažené v balení.  Rozměry nástěnné police Brian jsou 123x42x18cm (š, v, h).   Veškeré produkty z kolekce Brian naleznete níže v souvisejících produktech.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace