Pánské cyklistické triko 4F velikost L

Přidáno:

Pánské cyklistické triko 4F velikost L.

Slevu poskytuje: Bagosport.cz

    • Původně 899 Kč
    • Sleva 20%
    • Úspora 180 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 3x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Pánské cyklistické triko 4F velikost L. Pánské cyklistické triko 4F velikost L. Pánské cyklistické triko 4F velikost L. Pánské cyklistické triko 4F velikost L. Pánské cyklistické triko 4F velikost L.

Pánské cyklistické triko 4F velikost L. Pánská kolekce MOUNTAIN BIKE byla inspirována drsnou přírodou, z níž vycházela barevná paleta zemitých tónů přerušovaná intenzivní kobaltovou a žlutou barvou. Oděv byl navržen pro nadšence extrémní jízdy na horských a lesních stezkách. Střihy a pečlivě vybrané materiály zajišťují odolnost, prodyšnost a nepromokavost díky technologii DWR, která zaručuje nejvyšší úroveň ochrany. Použité materiály díky povrchové úpravě 4FDry zajišťují maximální pohodlí při jízdě. Pánské cyklistické tričko s dlouhými rukávy - spolehlivá podpora na krátkých i dlouhých vzdálenostech Oblečení určené pro jízdu na kole bylo vytvořeno s ohledem na nadšence silniční cyklistiky a bez ohledu na úroveň pokročilosti. Díky použití funkčních materiálů s přiléhavou konstrukcí je tričko nejen lehké, ale také poskytuje volnost pohybu potřebnou pro maximální výkon na silnici. Technologie 4FDry spolu s ventilačními zónami účinně odvádí vlhkost ven, čímž eliminuje pocit chladu a udržuje Vás v pohodlí i během intenzivního cvičení. Jedná se o kombinaci technologie a funkčního designu, které Vám umožní plně se soustředit na jízdu. Tričko má střih regular, který se pohodlně přizpůsobí postavě a standardní délku sahající k bokům. Díky vazbě interlock je materiál odolný a zároveň měkký, dobře padne a absorbuje vlhkost. Na obou stranách má hladkou strukturu. Rychleschnoucí tričko na kolo je vyrobeno ze syntetického materiálu, který zajišťuje odolnost a snadno se udržuje.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace