Různí interpreti – Ptácí v trní kolekce 1 2...

Přidáno:

Různí interpreti – Ptácí v trní kolekce 1 2 DVD.1983Epizoda 1Mary Carsonová (Barbara...

Slevu poskytuje: Supraphonline.cz

    • Původně 569 Kč
    • Sleva 23%
    • Úspora 130 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 1x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Různí interpreti – Ptácí v trní kolekce 1-2 DVD.

1983
Epizoda 1
Mary Carsonová (Barbara Stanwyck), majitelka velké ovčí farmy, se zamiluje do místního faráře Ralpha de Bricassart (Richard Chamberlain) – i když ten se stará spíše o Maryinu neteř Meggie Clearyovou (Sydney Penny, později Rachel Ward).
Epizoda 2
Přes svou rostoucí náklonnost k Meggie opouští otec de Bricassart farnost, aby zahájil svůj vzestup na žebříčku církevní hierarchie.
Epizoda 3
Ralph je v Římě vysvěcen na arcibiskupa, přesto se ale stále souží láskou k Meggii, která se v zoufalé snaze zapomenout provdá za Luka (Bryan Brown).
Epizoda 4
Mnoho let poté, co Meggie a Ralph prožili své léto…

Různí interpreti – Ptácí v trní kolekce 1-2 DVD. Komplet obsahuje 5x DVD 1983 Epizoda 1 Mary Carsonová (Barbara Stanwyck), majitelka velké ovčí farmy, se zamiluje do místního faráře Ralpha de Bricassart (Richard Chamberlain) – i když ten se stará spíše o Maryinu neteř Meggie Clearyovou (Sydney Penny, později Rachel Ward). Když Ralph její vášeň neopětuje, Mary se rozhodne vzít jeho osud do vlastních rukou – dokonce i z hrobu. Epizoda 2 Přes svou rostoucí náklonnost k Meggie opouští otec de Bricassart farnost, aby zahájil svůj vzestup na žebříčku církevní hierarchie. Clearyovi (Jean Simmons a Richard Kiley) souhlasí s tím, že povedou Droghedu, což je rozhodnutí, které povede ke katastrofě a smrti. Epizoda 3 Ralph je v Římě vysvěcen na arcibiskupa, přesto se ale stále souží láskou k Meggii, která se v zoufalé snaze zapomenout provdá za Luka (Bryan Brown). Ralph se vrací do Austrálie, aby s Meggie prožil idylické chvíle lásky, oba ale vědí, že jejich štěstí nemůže vydržet. Epizoda 4 Mnoho let poté, co Meggie a Ralph prožili své léto…

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace