Pánský župan HUGO černý (50503029 001) L...

Přidáno:

Pánský župan HUGO černý (50503029 001) L.Dokonalý styl v županu HugoTento pásnký župan v...

Slevu poskytuje: TrenyrkarnaEurope

    • Původně 3 599 Kč
    • Sleva 27%
    • Úspora 960 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 1x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Pánský župan HUGO černý (50503029 001) L.
Dokonalý styl v županu Hugo
Tento pásnký župan v sobě kombinuje eleganci a dokonalou funkčnost.
Spodní prádlo Hugo pro milovníky pohodlí a luxusu
Značka spodního prádla Hugo patří do rodiny oblečení Hugo Boss a vyniká stejně kvalitními materiály a precizním zpracováním.

Pánský župan HUGO černý (50503029 001) L. Luxusní a stylový pánský župan Hugo v černé barvě se perfektně hodí pro lvy salónů i rebely, kteří si chtějí dopřát maximální pohodlí. Nadchne tě hebký materiál a moderní detaily, tenhle kousek je zkrátka jako stvořený pro líná rána a dlouhé večery. Dokonalý styl v županu Hugo Tento pásnký župan v sobě kombinuje eleganci a dokonalou funkčnost. Delší střih ke kolenům a hebký materiál tě zahřejí i v chladnějších dnech, ať už župan oblečeš přes pyžamo nebo na holé tělo. Detaily v podobě kapuce, pásku na zavazování, praktických kapes a výrazného loga z něj dělají moderní kousek, který ti neudělá ostudu v žádné vybrané společnosti. Spodní prádlo Hugo pro milovníky pohodlí a luxusu Značka spodního prádla Hugo patří do rodiny oblečení Hugo Boss a vyniká stejně kvalitními materiály a precizním zpracováním. Prádlo Hugo se zaměřuje především na mladší zakázníky, kterým přináší nadčasové střihy v současném designu, plné výrazných barev a vzorů, které osloví i náročné zákazníky.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace