Pánské koupací šortky Quiksilver STREET TRUNK...

Přidáno:

Pánské koupací šortky Quiksilver STREET TRUNK velikost 38.

Slevu poskytuje: Bagosport.cz

    • Původně 1 649 Kč
    • Sleva 36%
    • Úspora 594 Kč
  • Sleva končí za

  • Zatiaľ nehodnotené.
Pánské koupací šortky Quiksilver STREET TRUNK velikost 38. Pánské koupací šortky Quiksilver STREET TRUNK velikost 38. Pánské koupací šortky Quiksilver STREET TRUNK velikost 38. Pánské koupací šortky Quiksilver STREET TRUNK velikost 38. Pánské koupací šortky Quiksilver STREET TRUNK velikost 38. Pánské koupací šortky Quiksilver STREET TRUNK velikost 38.

Pánské koupací šortky Quiksilver STREET TRUNK velikost 38. Pánské koupací šortky STREET TRUNK spojují moderní styl s udržitelností. Jsou vyrobeny z odolné textílie, která je pevná zvenčí a příjemná na dotek. Rovný střih nohavic a kratší délka s vnějším švem zaručují pohodlné nošení. Pevný pás s praktickým zavazováním na šňůrku a zadní kapsa s klopou a šňůrkou na klíče zajišťují funkčnost a praktičnost. Ikonické logo dotváří stylový vzhled pro každodenní nošení na pláži i ve městě. Složení: 88% recyklovaný polyester, 12% elastan.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace