Stadler Form Viktor Black Čistička vzduchu Kromě...

Přidáno:

Stadler Form Viktor Black Čistička vzduchu.Kromě toho je filtrace vzduchu v přístroji Viktor...

Slevu poskytuje: Robotickyvysavacczsk

    • Původně 7 190 Kč
    • Sleva 30%
    • Úspora 2 191 Kč
  • Sleva končí za
  • Koupeno 3x

  • Zatiaľ nehodnotené.
Stadler Form Viktor - Black - Čistička vzduchu.

Kromě toho je filtrace vzduchu v přístroji Viktor velmi rychlá.

Viktor kombinuje tři filtrační systémy: předfiltr zachycuje větší nečistoty, jako je prach, vlasy nebo zvířecí chlupy, zatímco uhlíkový filtr odstraňuje ze vzduchu všechny pachové částice.

Stadler Form Viktor - Black - Čistička vzduchu. Čistička vzduchu Stadler Form Viktor je skutečným nepřítelem znečištěného vzduchu v místnosti. Toto kvalitní švýcarské zařízení dokáže zbavit vaše okolí např. prachu, cigaretového kouře a pylu. Dokáže však ze vzduchu odstranit i nejrůznější bakterie a viry, které na nás všechny denně útočí. Navzdory svým kompaktním rozměrům dokáže Viktor vyčistit vzduch v místnostech o rozloze až 50 m². Díky pěti úrovním výkonu (od velmi tichého až po špičkový) a stmívatelným LED indikátorům vás Viktor nikdy nepřipraví o klidný spánek. Kromě toho je filtrace vzduchu v přístroji Viktor velmi rychlá. Při nejvyšší z pěti rychlostí dokáže přefiltrovat až 200 m³ za jednu hodinu. A to vše při velmi nízké spotřebě energie. Viktor kombinuje tři filtrační systémy: předfiltr zachycuje větší nečistoty, jako je prach, vlasy nebo zvířecí chlupy, zatímco uhlíkový filtr odstraňuje ze vzduchu všechny pachové částice.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace